Terrasse

Terrasse

Drømmer du om en terrasse, eller skal den nuværende renoveres? Vi er eksperter inden for terrasser og kan tilbyde en løsning, der både er holdbar og funktionel.

Gennem tiden har vi udført terrasser i blandt andet hårdt træ til en bred vifte af kunder. En af fordelene ved hårdt træ er, at det kan holde i rigtig mange år, uden det behøver den store vedligeholdelse.

Man kan vælge at slibe og oliere hårdttræsterrasser, så de bevarer den røde glød, eller man kan lade dem være som de er, så de bliver mere grålige og retro i udseendet.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Kundens kommentar
“Efter 4 år uden oliebehandling var vores ipe’ træterrasse blevet grå, kedelig og algebelagt. 
Takket være e&k byg har vi i dag den smukkeste træterrasse med varme og glød, efter de har givet terrassen en grundig og effektiv afslibning og behandling med naturolie.
Vi takker for et meget flot stykke arbejde og et fantastisk resultat, nu hvor terrassen fremstår som splinterny.”
   – Lars & Tina, Herlev

Gulvafslibning af 37 m2

Simon lavede et fremragende stykke arbejde med både slibning og lakering – Gulvene er som nye nu! Desuden en venlig, imødekommende og ordholdende service. Alt i alt en behandling over forventning, Vi vil bruge E&k byg igen

ClausMarts 2014håndværker.dk

Arbejde som aftalt.

Jeg fik slebet en træterrasse samt lavet en plantekasse på terrassen. Super flot arbejde og alle aftaler og priser blev overholdt. Klar anbefaling herfra.

ChristianSeptember 2013trustpilot.dk

Har fået lavet det mest fantastiske åbne køkken, som jeg har drømt om de 30 år jeg har haft mit hus. Alt fungerede perfekt, tidsplanen holdt, prisen holdt. Kan kun anbefale e&k byg varmt til alle der vil have deres drømme opfyldt – uden ubehagelige overraskelser

Anette KlitSeptember 2013Facebook

Referencer