Linoleum- og vinylgulve

Linoleum- og vinylgulve

Linoleum giver et utal af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser for designet. Linoleum anvendes ofte i rum, som kræver stor slidstyrke og resistens overfor fedt, olie og opløsningsmidler, f.eks. i et køkken eller gangareal. Yderligere er linoleum et naturprodukt.

Vinyl bruges som regel i vådrum, da produktet er rengøringsvenligt, vandresistent og kan monteres i brusenicher og lignende uden de store samlinger, hvilket forhindrer gennemtrængning af vand. Vinyl fås i et utal af farver, mønstre og tykkelser.

I e&k byg har vi folk som er udannet inden for alt hvad der har med gulve at gøre. Derfor kan vi rådgive og inspirere dig til at vælge det helt rigtige gulv.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Kundens kommentar
“Efter mange år med en kedelig opgang med nedslidte gulve og trapper, fik vi et tilbud fra e&k byg vi ikke kunne sige nej til. Vi har ikke fortrudt et sekund siden. Den nye opgav er simpelhen blevet så flot. Vi takker for et rigtig godt stykke arbejde.”   – Klaus og pia, Frederiksberg

Gulvafslibning af 37 m2

Simon lavede et fremragende stykke arbejde med både slibning og lakering – Gulvene er som nye nu! Desuden en venlig, imødekommende og ordholdende service. Alt i alt en behandling over forventning, Vi vil bruge E&k byg igen

ClausMarts 2014håndværker.dk

Arbejde som aftalt.

Jeg fik slebet en træterrasse samt lavet en plantekasse på terrassen. Super flot arbejde og alle aftaler og priser blev overholdt. Klar anbefaling herfra.

ChristianSeptember 2013trustpilot.dk

Har fået lavet det mest fantastiske åbne køkken, som jeg har drømt om de 30 år jeg har haft mit hus. Alt fungerede perfekt, tidsplanen holdt, prisen holdt. Kan kun anbefale e&k byg varmt til alle der vil have deres drømme opfyldt – uden ubehagelige overraskelser

Anette KlitSeptember 2013Facebook

Referencer