Gulvafslibning

Gulvafslibning

Står du med et trist og slidt gulv med ridser, kan en gulvafhøvling eller gulvafslibning give dit gulv nyt liv. Vi har erfaringen og kommer med de rette slibemaskiner og forvandler dit gulv.

Ved at overlade arbejdet til professionelle, slipper du for bøvlet med maskiner, sandpapir og et måske uprofessionelt slutresultat.

Et ny slebet gulv er flot, men sart. Derfor skal det behandles med enten lak, olie eller sæbelud. Vi har stor erfaring med efterbehandling af gulve. Hvis du har et spørgsmål, deler vi gerne vores erfaringer med dig.

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Kundens kommentar
“Efter at vi i flere år havde været kede af vores kedelige, slidte gulve, var det som at komme ind i en ny-renoveret lejlighed da e&k byg havde været på besøg. De nye gulve har fuldstændig ændret hele lejlighedens udseende, fantastisk stykke arbejde!”   – Maria, Herlev

Gulvafslibning af 37 m2

Simon lavede et fremragende stykke arbejde med både slibning og lakering – Gulvene er som nye nu! Desuden en venlig, imødekommende og ordholdende service. Alt i alt en behandling over forventning, Vi vil bruge E&k byg igen

ClausMarts 2014håndværker.dk

Arbejde som aftalt.

Jeg fik slebet en træterrasse samt lavet en plantekasse på terrassen. Super flot arbejde og alle aftaler og priser blev overholdt. Klar anbefaling herfra.

ChristianSeptember 2013trustpilot.dk

Har fået lavet det mest fantastiske åbne køkken, som jeg har drømt om de 30 år jeg har haft mit hus. Alt fungerede perfekt, tidsplanen holdt, prisen holdt. Kan kun anbefale e&k byg varmt til alle der vil have deres drømme opfyldt – uden ubehagelige overraskelser

Anette KlitSeptember 2013Facebook

Referencer