Snedkerarbejde

Snedkerarbejde

e&k byg udfører snedker arbejde med stor fleksibilitet, samt vigtigst af alt, kvalitet.Hvis du har noget, som trænger til en renovering, så har vi dygtige og kompetente snedkere til at gå i gang med dine snedker opgave. Uanset om reparationsopgaven er lille eller stor, sikrer vi dig vores ekspertise, og vi har altid en dygtig snedker parat til at rådgive dig om dine snedker projekter.

Her er nogle eksempler på det arbejde vi udfører mest af:

  • Opsætning af køkken
  • Tilpasning af gamle døre og karme
  • Opsætning af radiatorskjuler
  • Reparation af gamle vinduer
  • Indbygnings kommoder

I vores store netværk har vi samarbejde med alle håndværksgrupper inklusive arkitekter og ingeniører. Dette gør os i stand til at udføre alle opgaver – store som små.

Gulvafslibning af 37 m2

Simon lavede et fremragende stykke arbejde med både slibning og lakering – Gulvene er som nye nu! Desuden en venlig, imødekommende og ordholdende service. Alt i alt en behandling over forventning, Vi vil bruge E&k byg igen

ClausMarts 2014håndværker.dk

Arbejde som aftalt.

Jeg fik slebet en træterrasse samt lavet en plantekasse på terrassen. Super flot arbejde og alle aftaler og priser blev overholdt. Klar anbefaling herfra.

ChristianSeptember 2013trustpilot.dk

Har fået lavet det mest fantastiske åbne køkken, som jeg har drømt om de 30 år jeg har haft mit hus. Alt fungerede perfekt, tidsplanen holdt, prisen holdt. Kan kun anbefale e&k byg varmt til alle der vil have deres drømme opfyldt – uden ubehagelige overraskelser

Anette KlitSeptember 2013Facebook

Referencer